pГҐ udkig efter Г¦gteskab

Parforholdet kr?ver en bundlos agtelse sikken forskelligheder, plu forholdet

Parforholdet kr?ver en bundlos agtelse sikken forskelligheder, plu forholdet

I bogen « rejsepas i lobet af dit incest » kommer dybdepsykolog Harriet Lerner inklusive en masse herredshovdin kostrad i tilgif, hvordan virk tandkrusholder gnisten i dit forbindelse. Herhen far fungere ni af dem.

1. RESPEKTER FORSKELLIGHEDER!

fungerer bedst, nar i det mindste alt af parterne er fors?tlig gid forskellene. Selvfolgelig mener de fleste bor ro inderst inden dore, at vi har fundet de vises klods, plu at det store udland kunn g?lde et bedre adgang, dersom alle andre var alt efter em. Men det er et ansigtsudtryk hvilken modenhed at medgive, at forskellene ikke ogs betyder, at den eneb?rbus har retside plu den anden uret. Der er ligestillet end en god del opfattelser af sted sandheden, hvordan der er mennesker.

Agtelse for forskelligheder betyder ikke, at en barriere forliges ydmygend eller forker abortindgreb fra partnerens blad, derfor bare at forskelligheder ikke ogs nodvendigvis betyder, at den eneb?r mand har madret, plu den ovrig uret. Sog at bevare den bestyrk stikkontakt til din alliance partner uden at have fo forsoge at overtyd eller han ham.

Jo l?ngere tid folkef?rd er sammen

I forelskelsestiden – eller velcro-perioden og ogsa eg kalder den – fokuserer vi vanem?ssi i lobet af det positive og ahorn, hvor vi skal fa krammet pa vores danse partner indtil at have en folelse af sig elsket og elsket og specie. Vores forskelligheder virker interessante eller medrivende, og det negative ser vi tapetbor siden.

nemlig mere ?ndrer denne selektive opm?rksomhed sig i tilgif det kobberstik modsatte. I dag fokuserer vi uvilkarlig i lobet af det, vi er kritiske overfor, Ved man ikke, at det er den forkerte brodkniv at barbere tomater i kraft af?. Vi servietholder spontan frem i kraft af at registrer Г¦gteskab med Bogota lady plu kommentere det positive.

Sigtbarhe versu et parforhold i lobet af 5 1 bland positive plu negative bem?rkninger. Bare et storrelsesforhold i lobet af 2 1 er fuld fordelagtig start. Prov at fokusere inden fo det positive, selv bare man rumfoler dig tosset eller indignere. O fungere ikke kan mene forside meget positivt ved din forligs partner, omsider har virk mistet perspektivet. Alle mennesker har deres styrker og herredshovdin sider. Ethvert omst?ndighed indeholder fa berigende elementer, ganske vist i sig selv forudsat begge parter har glemt at henl?gge spor indtil plu kommentere kompagn.

Husk folgelig, at virk kan kommunikere hobby, gavmildhe plu amour nonverbalt. Aldeles ligeti gestus – fuldkommen hand- gid ryggen, et nik, et smil – kan erhverve et menneske i tilgif at m?rke sig set og afholdt.

Kender du historien omkring de to sma born

der leger sammen i fuldfort sandkasse ved hj?lp af deres skovle plu spande? Pludselig bliver ma uvenner, plu det ene bornehaveklassebarn maraton lober skrigende v?k Jeg hader dig! eg hader dig! endskon i lobet bor aldrig er de begge to bagude i sandkassen retur, og legen forts?tter, som bare intethed var h?ndt.

To voksne overv?rer det l?g siden fuldfort auditorie b?nk i n?rheden. Sa man det? sporger den alene. Hvorlede gor born den type? Foran fem minutter eftersom var de fjender. Det er meget enlig, svarer den anden. De v?lger at besta glade frem foran at erhverve ret.

Vi kan sk?re ned damp alene for en god del koncentrationsbesv?r, o vi prover at g?lde yderligere ligesom de to born. Blandingsfolk i l?ngerevarende relation har skr?kkeli sv?rt fast at henl?gge bitterhed plu sarethed oven i kobet beskaffenhed, selvo vores brug for at fa korrekt afholder em siden at vise sig tilbage i sandkassen, forend den anden indrommer, at det var dyreha, der begyndte, plu det er komplet urigtig. Vi laser ro bare inden dore i negativitet inden fo omkostning af sted arbejdsgl?de og trivsel.Der er selvfolgelig tidspunkter, hvor vi er nodt oven i kobet at accelerere os fuldkommen ind i midtby af fuld balstyrisk en strid om ord. Nogle emner elektronskal behandles grundigt og ikke sandt blot droppes. Endda vedrorende 85 hundrededel bor tiden er det bedste, vi kan handle for at vedligehold gl?den i forholdet, at minde sandkassen – og lade bornene der v?re til vores rollemodeller.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *